WP telora (Nokia Lumia 735) elerhetoek az alabbi appok? Gmail, Viber, M naplo (mensi naptar), Fajdalom naplo, subway surfers? Es mennyire testre szabhato a menuje?
Itt meg tudod nézni hogy van-e amit keresel.
Szia.
Viber elérhető, kimondott Gmail nincs,de Google mail fiók beállítható a telefon kliensében, és számtalan menses naptár programot találsz rá fájdalom naptárt is találsz az Áruházban. Subway surfets is van
Menüt nem igazán tudod testre szabni: Háttere fekete vagy fehér lehet és Ennyi.
Vannak még a csempék, ezeket szabadon rendezheted, variálhatod, mögé hátteret tehetsz, 3 méret közül választhatunk.
De ezek ellenére én azt mondom nyugodtan próbáld ki nem fogsz csalódni a Windows Phone-ban , nem fagy le, nem állnak le a szoftverek. Jó választás. Nekem eddig két Windows Phone-om volt egy lumia 520 ds és most egy lumia 435ds de egyikben sem csalódtam. Ha van még kérdéses nyugodtan keres meg priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!