Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy felmérés szerint az...

Egy felmérés szerint az alacsonyabb jövedelmű országokban vannak csak többségben az Androidos készülékek az Almával szemben. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 22:52
1 2
 11/17 biancagirl válasza:

Szarert sirnak nem tudom mire hasznaljak a telefont

egy telo nem.fenykepezogep meg kamera meg laptop, hanem.telo. Ome ertem.valtozik a vilag, valtoznak az igenyek,.de sokan tenyleg.nem hasznaljak.ki a rengeteg pluszt amit a dragabb telegonok.nyujtanak akkpr meg feleeges.erte kiadni a penzt

2015. jún. 29. 03:27
 12/17 biancagirl válasza:
Bocs az elirasokert csak telorol mindig melleutok
2015. jún. 29. 03:29
 13/17 bp1985 ***** válasza:
Ios-ről váltottam androidra. Mégegyszer nem térek át se wp-re, se ios-re. Felesleges dicsőíteni a wp-t, és az ios-t, soha nem lesz annyi belőlük, mint droidból.
2015. jún. 29. 07:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Volt már Nokiám, Wp-s telefonom, most Samsung G3 van, én maradok az utóbbinál.
2015. jún. 29. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
ja csak az androidosok 90%-a szar :D de nembaj, en befejeztem itt :D
2015. jún. 29. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy most mondta a Nokia ,hogy jövő évben vissza tér androidos rendszerű telefonokkal, ha annyira szar lenne miért tenné rá a Nokia a Windows 10 rendszer helyett.
2015. aug. 16. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:
nem arrol van szo h szar az android hanem h a gyartok elbsszak a rendszert nagyreszt :D
2015. aug. 17. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!