Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova tud fordulni iPhone...

Hova tud fordulni iPhone problémával?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hozzáértők segítségét szeretném kérni. A barátnőm vett pár hete egy iPhone készüléket, 4s, ami hibátlan állapotban van, karcmentes, gyors, mintha új lenne. A kicsi probléma most jönne, amikor tegnap egész este töltőre tette akkor a maximum ameddig feltöltött az 75 százalék és ha utána nem is használja akkor nagyon hamar lemerül. Garancia nincs már rá. Neki azt mondták hogy garancia nélküli készülékekkel sehol nem foglalkoznak, de én ezt úgy tudtam hogy akkor csak a T-Mobile-nál (a készülék T-Mobil-os) nem foglalkoznak vele. Néztem hogy vannak ilyen iPhone szervízek, azt mondta ha fizetnie kell a javításért az nem baj. Annyi hogy semmilyen papír nincsen meg a telefonról, de nem lopott mert az imei számát megnéztük. Köszönjük a segítséget előre is, Zita.

2015. jún. 28. 06:53
 1/2 anonim ***** válasza:
nincs semmi gond a szervizeléssel, nem tudom, melyik városban gondoltad. akksicserés lesz valószínűleg, szóval ~6-7ezer Ft-ba kerül. iSamurai van például pesten, 1 óra alatt kicserélik.
2015. jún. 28. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
esetleg még egy iDoki szervízt tudok javasolni. Hozzájuk az iStyle üzletekben is leadhatjátok a telót.
2015. jún. 28. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!