Mitől merül gyorsan az egyenlegem?
Telekomos vagyok (tmobil), és borzasztó gyorsan lemerül az egyenlegem.
Június 19-én töltöttem fel 2500forintot a domino kártyámra, és ma kaptam az üzenetet miszerint az egyenlegem 300forint alá csökkent.
Péntek óta összesen 5 percet beszéltem. SMS-t nem küldtem. Mobilinternet is pont megújult, az 1090forint.
De így is 1400forint eléggé hiányzik.
5000forintot is elég gyorsan elhasznál, kb 1 hónapot bír, pedig nem beszélek sokat.
A telefon Samsung Galaxy S3.
Azt írtad, beléptél a neten. Ott írja a csomag nevét is az
"Egyenleg és forgalom" oldalon a számod mellett.
És elektronikus feltöltés esetén kaphatsz híváskedvezményt is:
Ez oké, de Dominón belül is vannak díjcsomagok, ott sorolja fel őket, ahogy pl. ez:
Ennél máris feleannyi lenne az említett esetekben a tarifa.
Két kártyás csomag van a Telekomnál, amire rá lehet fogni, hogy jó és nincs időszaki díj. Az egyik a Domino Nap, a másik a Domino 5. Az előbbi díjcsomagban a hívás hálózaton belül egységesen 47 Ft (SMS 42 Ft), vezetékes és más mobilhálózatba egységesen 48 Ft/perc (SMS 48 Ft). Az utóbbi díjcsomagban öt kiválasztott vezetékes vagy mobil szám, szolgáltatótól függetlenül egységesen 35 Ft, minden más szám, ami a kiválasztott öt számon kívül esik, egységesen 49 Ft. A jelenleg nálad aktív alap Domino díjcsomag elég nagy lehúzás. 49 meg 35 Ft is sok a hívásért, de a 99 Ft nem más, mint rablás. Mellesleg itt ugye van csúcsidő is, amit elég nagy hülyeségnek tartok, a szolgáltatónak viszont egy újabb lehetőség a lehúzásra. Az piszokdrága SMS-ről meg ne is beszéljek.
Sajnos nagyon kevés ember van akivel beszélek, ki sem tudom használni az öt számot, csak három van megadva, így nekem, keveset telefonáló embernek ennél a szolgáltatónál ez a legjobb választás.
Köszönöm szépen a segítséget!
Végül a Domino NAP lett a csomagom.
Az a 100 forintos percdíj nagyon kemény... nem is értem, hogy lehet képük elkérni ennyi pénzt minden megkezdett percért.
Tényleg köszönöm a segítséget. Mentek a zöld pacsik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!