Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a külömbség a 2GB és a 3GB...

Mi a külömbség a 2GB és a 3GB RAM között a telefonoknál?

Figyelt kérdés

Nemsokára venni fogok egy telefont, és elkezdtem nézegetni, hogy mégis milyet , és láttam egy jó telefont , és húztam a számat mert csak 2GB.

Valaki térítsen ki a hitemből, hogy csak a 3GB a jó!

2015. jún. 26. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Egy átlag felhasználónak 1GB is bőven elég.

Persze a 3 több a 2-nél, ez igaz.

Attól függ mire kell, mert ha a GTA SA-t akarod full grafikán játszani, akkor inkább legyen 3.

2015. jún. 26. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
rendszerfuggo h mire eleg a ram, attol fugg milyen telefonnal es mennyire van telepakolva gyari hulladek szarsagokkal es mennyire optimalizalt a rendszer
2015. jún. 26. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
lehet egy telefonban 3gb ram ha szarul optimalizalt a rendszer :D
2015. jún. 26. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van, az Iphone-ban is csak 1GB van.
2015. jún. 26. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Az iphone-ban is elférne 2, nem is értem, miért van még mindig 1Gb benne... Mondjuk oda felesleges a 3.

Alapesetben függ a rendszertől is, ez igaz. De a ram mérete azt határozza meg, hogy mennyi alkalmazást akarsz egymás mellett futtatni. Pontosabban mennyit tudsz.

Nekem 1Gb RAM van a telefonomban, és néha kevés. A google chrome egymagában képes az egészet használni. Ilyenkor kilépéskor a kezdőképernyőt is újra meg kell nyitni. Nyílván több RAM esetében ez nem így van. 3 Gb rammal már 4-5 alkalmazást is tudsz egymás mellett futtatni, alkalmazásváltóból megnyitni újratöltés nélkül, egy pillanat alatt. Esetleg játék mellett is tudsz futtatni másik programokat, amiket meg tudsz nyitni, anélkül, hogy kilépnél a játékból. Sokan mondják, hogy fölösleges, ami ugyan lehet, hogy így van, de mindenképpen hasznos tud néha lenni a több RAM.

De bőven elég a 2Gb RAM is, hacsak nem akarsz egyszerre minden programot futtatni :D

2015. jún. 26. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
hát... 1-2 gyártó esetében nem mondanám hogy elég lenne a 2... :D nem akarok már márkát mondani mert rámszállnak a samsung fanboyok :DDD hoppá lebuktam XD
2015. jún. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!