Killersolyom kérdése:
Android frissitése, de hogyan?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy android szakértő,ezért is kérek segitséget.Van egy kissé noname tabletem,Utok Q7 egészen pontosan.Most 4.2 android van rajta és szeretném frissiteni.A gond ott kezdődik hogy a beállitások menüben nincs frissités menüpont(mint pl havernek a telóján).Próbáltam már alkalmazással is de az sem csinált semmit.Hogyan tudnám megoldani a frissitést?Mert hallottam hogy van valami kényszeritéses módszer de nem vagyok otthon az android térfelén.Szóval ha valaki tudna valamit hozzáfűzni azt szivesen meghalgatom.2015. jún. 26. 13:32
1/4 anonim válasza:
Esélyes, hogy nincs rá frissítés.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen én ezt elfogadom.De hogyan lehetne rárakni egy ujjabb op rendszert?Például az 5.0 át.Valami módja csak van.Akárcsak a pc-laptop esetben.Mármint a beboot-olásra gondolok.
2015. jún. 26. 15:05
3/4 anonim válasza:
Tanulj meg programozni és írj szoftvert a tabletra, máshogy nem megy. Ugyanazon Windows rendszer teljesen eltérő hardverre is telepíthető, az Android rendszer nem ilyen. A gyártónak kell gondoskodnia frissebb verzióról. Ha nem gondoskodik, nem lehet semmilyen módszerrel frissebb szoftvert telepíteni. Vannak hozzáértők akik elkészítik a szoftver frissebb verzióját, de csak elterjedtebb eszközök esetén. Noname tablet esetén felejtős.
4/4 A kérdező kommentje:
oké
2015. jún. 26. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!