Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2 mini miért nem megy rá...

LG G2 mini miért nem megy rá a wifire?

Figyelt kérdés
Van amelyik wifire simán kapcsolódik de van egy (az enyém) amire nem akar kapcsolódni.esetleg valamit a wifibe kell beállítani?

2015. jún. 26. 08:41
1 2
 11/20 Come back ***** válasza:
Igen, ezt is akartam írni ma, hogy ez típus hiba, próbálkozz tovább rá csatlakozni, és előbb utóbb sikerül! :)
2015. júl. 6. 11:19
 12/20 A kérdező kommentje:
most megint nem megy rá.2 wifi van a házban (ez a másodlagos) az elsőre rámegy minig akkor max azt használom
2015. júl. 6. 12:59
 13/20 Come back ***** válasza:
A szervizben is maximum csak szoftverfrissítést tudnak csinálni. Sajnos ilyen a telefon. Amikor megvetted a telefont akkor gondolom nem volt ilyen problémája. Ezért mondom, ha újra rakod a rendszert, magyarul gyári beállitások visszaállítása szerintem megjavítja.
2015. júl. 6. 15:41
 14/20 A kérdező kommentje:
na lehet akkor egyszer meg csinálom.vagy frissítek bár félek h belassul
2015. júl. 6. 17:52
 15/20 Come back ***** válasza:

Nem hiszem, hogy belassul! Tegyél fel egy kérdést itt, hogy beszoktak e lassulni az android telefonok ha frissítik az androidot rajta? Ha biztos akarsz lenni benne, de szerintem ha ez igaz lenne, akkor senki sem frissítené a telefonját! A telefon mellesleg a sok cachetől szokott belassulni, de már ne is haragudj, de egy 4 magos processzor 2 GB RAMmal mitől lassulna be? Ha neked lennék már rég frissítettem volna a telefont az amúgy is sokat dicsért 5.0 androidra:

[link]

2015. júl. 6. 18:27
 16/20 A kérdező kommentje:
nexus 7es tabom van 5-ösre frissítettem és belassult.de majd kipróbálom max vissza állítom az előzőre ha belassul
2015. júl. 6. 23:10
 17/20 Come back ***** válasza:
Az android op rendszert utólag nem lehet visszaállítani kisebb androidra.
2015. júl. 6. 23:15
 18/20 A kérdező kommentje:
De viasza lehet.Nexust is visszaállítottam.Gépen persze.Nem volt ilyen beállítás a tabon belül de gépen meg lehetett oldani
2015. júl. 7. 01:11
 19/20 Come back ***** válasza:
Roottal persze mindent meg lehet!
2015. júl. 7. 10:46
 20/20 A kérdező kommentje:
nem root mert képernyőt meg nem tudok felvenni
2015. júl. 7. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!