Melyikkel tűnök gazdagabbnak?
Figyelt kérdés
iphone6plus vagy samsung galaxy s6 edg?2015. jún. 25. 22:58
2/18 anonim válasza:
Iphonnal,de az s6 edge jobb sokkal mint az iphone,pedig en iphone fan vagyok az 5ig bezarolag
3/18 anonim válasza:
egyikkel sem, mert mindkettőt megveheti bárki részletre..
4/18 anonim válasza:
Aki igazán gazdag már nem kell telefon, mindent intéznek neki parancsra. Sehol nem vagy még a gazdagságtól csak vetíteni akarsz meg itt flame wart indítani. Ezzel a hozzáállással soha nem lesz pénzed egyikre sem :D
5/18 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen mindenki kőgazdag, és nekem is be kellene illeszkedni. Ha nem teszem meg kidúrnak. Van pénzem jelenleg akár 10-10 darabra mindkettőből.
2015. jún. 25. 23:18
6/18 anonim válasza:
Hát te egy beképzelt **** vagy.. Grat!
7/18 anonim válasza:
akkor egy vertut vegyél..
bp, andrássy út
800 ezer körül kezdődnek.
9/18 anonim válasza:
Nem tudom miért, de kvrvára szórakoztatnak az ilyen béna kérdések :D Nem maga a kérdés, hanem hogy valaki ennyire unatkozik, és ilyennel próbálkozik :D
10/18 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy azt hiszitek kamu kérdés.
Orvos vagyok, és a többi orvos a klinikán tényleg annyira gazdag hogy 10 évig simán luxusban élhetne 0 dolgozással.
És ki is mutatják, engem meg megszóltak hogy miért 5 éves telefonom van még, ha még az én kezdő fizetésemből is bármelyiket megvehetném. (Jó, vertutból nem mindent :)
2015. jún. 25. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!