Mi a GPRS, a 3G es a többi rövidítés? Ha lehet ne úgy ahogy a neten írja mert úgy nem értek SEMMIT! Mire kell használni stb. Köszi.
Figyelt kérdés
Rendeltem egy Vodafone Smart 4-es telefont és a havi bérletemben száz MB internetem van.Azt szeretném tudni,hogy mire vannak ezek az opciók és hogy ezek nélkül is lehet mobilon netezni? Köszönöm .2015. jún. 25. 16:56
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, építő jellegűen mondom, de ha ezt a választ a neten teszed fel, és ott is olvasod a kapott válaszokat, akkor ezeket hogyan fogod érteni?
Ezek az akronímák adatátviteli technológiákat jelentenek, ami neked számít belőle, az a sebesség, vagyis, hogy milyen gyorsan tölti be a telefonod a Facebook-ot. (amennyire én tudom, és én valószínűleg ideológiailag képzetlen vagyok)
Ezek nélkül (gyakorlatilag = mobil adatátvitel nélkül) is tudsz a telefonnal az internetre kapcsolódni, WiFi segítségével.
Remélem tudtam segíteni, ha valami hülyeséget mondtam, remélem a többiek kijavítanak.
2/5 anonim válasza:
Utolsó esély, de mivel ez is a neten van, feltehetően nem fogsz belőle érteni egy büdös szót sem:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Én a net szó alatt a wikipédiát és a többi ilyen oldalt értettem.Csak az érdekelne még h ezeket ki-be lehet kapcsolni?
2015. jún. 25. 20:12
4/5 A kérdező kommentje:
Na meg még az hogyha netezek telón wifi nélkül akkor ezekre feltétlen szükség van?
2015. jún. 25. 20:14
5/5 anonim válasza:
Ha nem netezel,csak wifin,akkor nem kell.De mint írtad kaptál 100 megát,azt érdemes kihasználni,de nem túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!