Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik éri jobban meg, az...

Melyik éri jobban meg, az előfizetéses, vagy a kártyás mobiltelefon?

Figyelt kérdés
T- mobilnál vagyunk,kártyás,4 tagú család.3-és 3500 ft-al szoktam feltölteni.(nekem hónapokig kitart.) De a többieknek is, 2-3 hónapig. Vagy az előfizetésessel jobban megéri,mert ott vannak kedvezmények...
2010. márc. 2. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha nektek ennyi ideig elég a feltöltőkártya, akkor mindenképpen jobb (nektek)

Az előfizetéses telefonoknál ott van minden hónapban a havidíj, amit akkor is fizetsz, ha föl sem veszed a telefont! Sa sokat beszélnél, jobban megérné, mert alacsonyabbak a percdíjak!

De szerinten ti maradjatok a feltöltőkártyásnál

2010. márc. 2. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha sokat szoktatok beszélni, és főleg egymást hívjátok, akkor lehet, h kapnátok olyan akciós kedvezményt, amivel jól jártok mindannyian. Érdemes utánaérdeklődni személyesen is. Mi egymást ingyen hívjuk a családdal, és ezért van fix havidíj, de nekünk megéri, mert az 100 %-ban lebeszélhető. Mindenképp érdeklődjetek akciók felől.
2010. márc. 2. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Túl sokat nem beszélünk,csak a legszükségesebbeket. A Matávosat lemondtuk, mert az már tényleg nem érte meg.Ti melyik csomagot használjátok egymás közti hívásra, ami ingyenes?
2010. márc. 2. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy egyedi üzleti koncepcióban vagyunk, vagyis egy kisebb csoport tagjai szerepelnek így egy akcióban, ezért nem tudom ajánlani, hogy te is vegyél részt ilyenben, mert ezt eleve nem én intéztem, csak a részese vagyok.

Ezért javasoltam, hogy érdeklődj a szolgáltatódnál, hátha van valami jó tippjük.

Szüleim pl úgy vettek telefont ezelőtt 3 évvel, hogy két telefon együtt, és egymást ingyen hívják.

De az előfizetéses csomag tényleg csak akkor éri meg, ha többször használjátok, és esetleg nem csak egymást hívjátok.

2010. márc. 2. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem is bevittek cégesen egy ilyen "ingyenes" hívócsoportba, amitől most többet fizetek havonta. Többet, mint amennyit eddig eltelefonáltam. Én elég lényegre törően, röviden, tömören tudok telefonálni, és nem is szoktam sokszor. Nekem így nem érte meg. Akik engem hívnak, azoknak talán igen.

Én azt látom, hogy a legtöbben itt rontják el: Fizetnek olyan kedvezményekért, amiket aztán nem is használnak ki, vagy csak részben. Így a spórolás egy látszólagos dolog marad, valójában többet fizetnek.

2010. márc. 2. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez volna jó dominó csomaggal.

2010. márc. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!