Hol lehet androidon a google chrome-ban youtube-ban a vidó minóségét állítani. Mert nincs a jobb alsó sarokban az a megszokott kis fogaskerék beállítás ikon?
Figyelt kérdés
Ha tudtok segíteni irjatok. Ha ez segít akkor 4.4.4 es androidom van.2015. jún. 24. 23:57
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy van a youtube videó sarkában egy HD jel, azzal lehet állítani a videó minőségét, de csak egykattintásos. És, ahogy tudom a google chrome nem támogatja a flash playert, viszont az a böngésző amúgyis egy nagy szar, mert összeszarja magát.
2/4 Jófej:D válasza:
(Szerinrem) nem lehet. Használd inkább a youtube alkalmazását. Azzal minden sokkal egyszerűbb.
3/4 A kérdező kommentje:
szerintem a crome a legjobb böngésző.
a youtube alkalmazás pedig nagyon zabálja a mobil netet azért használom a chrome youtubot,
2015. jún. 27. 19:31
4/4 Boda Gergő válasza:
Hülye vagy a köbön, a videó zBÁLJA NETEDET NEM AZ ALKALMAZÁS, AMI YOUTUBE ALKALMAZÁSSAL 40mb-T FOGYASZT AZ A cHROMEBAN IS ANNYIT ESZIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!