Ma vettem egy Lark ultimate 7i win tabletett?
Figyelt kérdés
Na szvl ma megvettem ezt a tabot és azt mondták h 16gb belső memója van a dobozon is az van..na de amikor itthon megnéztem csak 8 volt és azon belül is csak 5gb-t birok használni... most ilyenkot mi van? Meg most tettem fel tölteni megakartam nézni vmit és össze vissza ugrált a kezdőképernyőre és msot nem tudom h mit csináljak :/ ötletek?2015. jún. 24. 20:56
2/4 anonim válasza:
Az os meg a levegőben függ, igaz? Annak nem kell tárhely, biztosan egy másik dimenzióban tárolja a rendszert...
3/4 anonim válasza:
datubber, ott valami nem oké azon a készüléken. Kétlem, hogy 8GB-ot foglalna a rendszer. 6GB ot foglal nekem LG G Pad 8.0-án, amin azért van felesleges app.
4/4 anonim válasza:
Heló. Az eszköznek semmi baja nincs. Alapvetően az a 16GB-os tároló nem pont 16GB-os, hanem kisebb mindemellett ha megnézed, hogy milyen partíciók vannak, akkor láthatod, hogy van egy 5,47GB-os helyreállítási partíció és egy 8,98GB-os amin maga a Windows van. Remélem, hogy segítettem bár nem mostanában írtad a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!