Jackpack kérdése:
Samgsung Galaxy S3 am van miert van az neha hogy belassul van hogy nagyon is vagy csak ugy kilep az alkalmazasbol elfeketedik a kepernyo es kilep?
Figyelt kérdés
Peldaul nem minden jatekbol lep ki hill climb racing, subway surfersbol nem lep ki de a Simcity Buildit bol 2-3 percenkent folyton?!2015. jún. 24. 20:26
1/8 kérdező.. válasza:
A hibája csak annyi hogy elavult samsung.
2/8 A kérdező kommentje:
A telefonom augusztusba lessz egy eves csak az meg nem olyan idos szerintem es mar kezdi a ladsuzast es kilepeseket?!
2015. jún. 24. 20:42
3/8 kérdező.. válasza:
Attól hogy 1 éve van nálad attól még nem lesz modernebb.3 éves telefon.Már akkor elavult volt amikor megvetted.
4/8 A kérdező kommentje:
Felreertes , én vettem ujonnan az Emag rol meg nincs egy éve, meg garancia alatt is van, meg 9-10 honapos csak
2015. jún. 24. 20:49
5/8 anonim válasza:
de az s3 már 3 éve jelent meg,hiába vetted újonnan... a samsung szoftveres támogatottsága hosszútávon egyenlő a nullával kb
6/8 kérdező.. válasza:
Te értetted félre.Egy elavult telefont vettél újonnan.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben mar ertem koszi a valaszt !
2015. jún. 24. 21:04
8/8 anonim válasza:
amúgy a jelenség a kevés szabad ram-nak köszönhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!