Szerintetek 15-16 éves "kiskorú" lányként köteles vagyok a saját pénzemből feltölteni a telefonomat? A legolcsóbb kártyafeltöltés ára 3000 Ft
#3-as vagyok.
Kell a telefon a mai világban szerintem erről nem is érdemes vitatkozni, millió+1 oka van, hogy miért.
Kérdezd meg a szüleidet, hogy miért nem fizetik ki, ha nem vagy önellátó.
Ha azt mondják, hogy a magad költségeit magadnak kell fizetni, akkor legalább megtanulod a pénz értéket, beáldozol valamennyit az összegyűjtöttből és kifizeted. Ezt is el kell tudni fogadni, illetve meg kell tanulni.
Egyébként megmondhatod nyugodtan, hogy ha nem fizetik ki, nem tudod őket felhívni az említett alkalmakkor sem.
"A diák munkavállalás feltételei...Minden 16. életévét betöltött nappali tagozatos diák..."
Írhattad volna azt is, hogy 15-16 évesként köteles vagyok stb.
Hát azért nem kerek a sztori, maradjunk annyiban. Nem mindegy, hogy azért, mert nekik nem futja rá a rezsi, kaja, hitel, beteg nagyi gyógyszerei miatt. Vagy azért, mert ha feltöltik a telefonodat, két nap alatt lebeszélgeted meg fészbukozod aztán pampogsz, hogy töltsenek rá.
Mert ezekben az esetekben simán jogos, hogy töltsd fel magadnak. Jó, a te pénzed, de ez nem jelenti azt, hogy a szüleidnek minden kívánságodat állniuk kellene.
Ezentúl csak megcsörgeted őket, ha nincs pénz a kártyádon. Bár ha ennyit telefonálgattok egymás között, akkor ésszerűbb lenne valami családi csomagot előfizetni és kész, annak a költségét mondjuk állják a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!