60000 Ft körül melyik a legjobb telefon most?
Azok csak a te buta fejedben noname telefonok.Attól mert tudatlan vagy nem kell vele dicsekedni.Igen a samsung valóban kinéz valahogy: egy szappantartónak.
A samsung a telefonok legalja.
"Noname"
Ahha jó..
Azért bármikor elfogadnák akár egy elephone, akár egy meizu, vahy egy xiaomi vagy bármilyen ilyen kínai telefont. Meg lennél lepődve, hogy milyen jó minőséget adnak, sokkal olcsóbban, mint azok akik a nevüket árulják (lásd: apple, samsung stb).
Mondom ezt űgy, hogy épp ezt egy galaxy Ace4-ről írom. Igen, én is szeretem, mert tényleg gyors (jelenleg úgy állok, hogy még egyszer sem fagyott le, és sosem csaptam földhöz, alig hiszem el.), nem vagy vele egyedül, de elég ritka az ilyen samsung. A legtöbb fagy, meg szar az egész.
Nem azt mondom, hogy az összes samsung szar, mert nem igaz, van 1-2 kivétel (igen van) de fogalmazzunk úgy, hogy a samsungnak az utóbbi pár évben szoftveres téren nem nagyon sikerült semmit felmutatnia.
Szép, őszinte válasz volt:)
(TopDávid tanulhatnál tőle)
"noname telefonok" "kínai szutykok"
ezerszer szívesebben fogadnék el egy ilyen "noname vackot", mint egy Galaxy s6-ot :D
Ja igen..annyi a baj, hogy a samsung tudtommal az 1.
Akkor miről beszélünk?
Azért az első mert több 100 fajta hulladék telefonja van amit jól elad Indiában meg ilyen helyeken.
Xiaomi-nak van kb 5 fajta terméke és úgy 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!