Xkiki2001 kérdése:
Tényleg vírust kapott a telefon?
Figyelt kérdés
Egy oldal üzenete szerint a mobil vírust kapott,és r ez vett is rendesen...azt közölte hogy tönkre teszi az akkumlátort, azonnal friss I te nem kell az oldalt. De én kiléptem persze, azonnal telepítettem a CM security-tsecurity-t. Ami nem talált semmit. De mostanában gyorsan fogy az akksi!
Előre is köszönöm
2015. jún. 24. 07:29
1/5 kérdező.. válasza:
Nem kapott semmilyen vírust.Akkor lenne vírusos,ha rákattintottál volna a felugró ablakra.
3/5 anonim válasza:
Nekem is jelzett mar ilyet de nem kell figuelembe venni mert csak reklam
4/5 anonim válasza:
"Egy oldal üzenete szerint"... Majd ha esetleg egy védelmi program mondja ezt, megijedhetsz, amúgy meg nem igaz. Ez is egy amolyan reklám. Vírusírtó nem kell Android-ra, a vírus van a telefonon és hasonló figyelmeztetéseket sem kell komolyan venni. Az akku merülése egy beragadt alkalmazáshoz kapcsolódhat, folyamatosan ébren tartja a telefont, ezáltal jobban merül. Újraindítás segíthet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!, (de ez nem olyan felugró ablak volt, ami azt írja pl. Töltsd le azonnal ezt a vírusírtót,hanem a Chrome üzenete volt. Nem ajánlott fel semmit, csak közölte hogy "a telefon súlyosan vírusfertőzött, azonnal töltsem újraaz oldalt. Kilépés csak saját felelősségre."
2015. jún. 26. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!