Kéne használnom a clean mastert?
Figyelt kérdés
Egész gyors a telefonom,de én gyorsabbra vágyom.Kéne használnom a clean mastert?Gyors lenne tőle?2015. jún. 23. 19:25
1/8 kérdező.. válasza:
Ha azt akarod hogy lassabb legyen akkor nyugodtan használd.Nem segít semmi egyébként,csak ront.
2/8 anonim válasza:
Nem kell használni. A telefont vagy saját magad cseréld le.
3/8 anonim válasza:
nehogy használd,semmi értelme az egésznek
4/8 anonim válasza:
Inkább ne. Feleslegesen fut a háttérben,, ráadásul csak azt nem csinálja amit kellene neki.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. jún. 23. 20:15
6/8 anonim válasza:
nem szorulnak rá, de igazolom az előttem szólókat..én használtam, de több baj volt vele, úgyhogy töröltem..
Nagy nehezen találtam egy automatikus ramtisztítót, az megy egy éve, tökéletes..nem akad,azóta hasít mint a szél..
7/8 anonim válasza:
kedves 5- ik :-) . Megmondanad legyszives az alkalmazas nevet ?? nagyon nagy szugsefem lenne ra :-) koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!