Szerintetek melyik az ideális telefon?
Csak nézegetem a telefonokat és kíváncsi vagyok melyik a jó? Jelenleg sony xperia M2 van nekem, és valami jobbat keresek. A feltételek:
-A kijelzője legyen min. 4.5"
-A tárhely legyen min. 16GB (M2-nek 5 vagy 8 giga és elég hamar betelt)
-Hátlapi kamera 10MP-nél nagyobb és szép színes és éles legyen (láttam már xperia z1-et és nagyon szép a kamerája 20 megapixeles)
-Előlapi kamerája is legyen, normál minőségű (M2 előlapi kamerája 0.3MP, eléggé vacak)
-Az hogy hány magos a proci telefonoknál (kiemelném hogy telefonoknál, ne higgyetek hülyének hogy nemtudom mi az, tudom én csak inkább a számítógépeknél) nem annyira tudom de legyen min. 4 magos
-Lehetőleg ne alcatel legyen meg társai, inkább valami márkás: Samsung, Sony, Lg, Asus, Nokia...
És még annyi, hogy lehet android is meg Windows Phone is, fényképezésre használnám, Inkább játékra de a hangszórója se legyen valami rossz :D árat nem írok mert csak kíváncsiskodok viszont ha drága a telefon használtan nézem meg majd...
HTC One M8
Egyedül a kamera nem felel meg a kéréseidnek, de cserébe Ultrapixel. Lehet vele szépeket fotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!