Samsung Galaxy S5 jó választás?
Én is most tervezek telefont venni, és az S5-öt néztem ki. egy nagy bajom van: kinek a pap, kinek a papné, ez eddig rendben, van akinek samsung, van akinek lumia, másnak nexux, egyeseknek a 3310-es a favorit :)
Olyanok szólják le a Samsungot, akiknek még sose volt csak "halották" hogy "á..bizony a samsung egy kalap fos". Akiknek viszont Samsungja volt/van, azok meg vannak elégedve.
Arról nem is beszélve, hogy egy teszt keretében, ahol tesztelték az S5 vízállóságát, 1 órát ázott 1 méteres vízben, majd ezek után betették egy farmergatyába, és lazán kimosták a gépben... ezek után semmi baja nem volt. Értem, hogy a legtöbb telefon mem erre van kitalálva, de engem meggyőzött. Hétfőn megyek a telefonért, de ígérem, hogy amint lesz valami baja..egyből írni fogok.. mellesleg a régi telóm is samsunk egy S3... 4 éves eddig szervízben sem volt, és még mindig hibátlan.
De ez csak egy vélemény... mondjuk a papé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!