Telefonvásárlás. IPhone vagy Samsung?
telefonvásárlás előtt állok szerintetek melyik gyártótól vegyem és milyen modellt? Nagyából 250000 ft ot költenék rá de az a telefon kibírjon lassulás nélkül 4-5 évet is és ne legyen nagy telefon hogy egy normális zsebbe beleférjen
igények:jó kamera legalább egy napot birjon ki az aksi alkalmazás futtatás: gmail pár játék pl: clash of clans real racing skype
Ha csak ennyi az igényed, akkor szerintem Microsoftot kéne venned.
Ha ehhez a kettőhöz ragaszkodsz akkor inkább iPhone a stabilabb operációs rendszer miatt.
én is inkább iPhone-t javaslom, egy 6-ot.
engem nagyon meglepett, mikor a kezemben fogtam először, mert az akkori 4,5"-es telefonom fogása is kissé kényelmetlen volt számomra, nálam olyan 4-4,3"-nál húzódik a határ. gondolom a kerekített formák miatt volt kényelmes fogni, de el nem képzeltem volna, hogy kényelmes lesz a 4,7"-es méretével, ha tehetném én azt vennék, bátran merném ajánlani 4-5 évig, bár azért ilyen igények mellett egy galaxy s6 sem olyan elvetendő, kivételesen egészen jól sikerült az eddig zászlóshajókhoz képest szoftveresen is, viszont egy lehelletnyivel nagyobb az 5,1"-es méretével. talán annyi szól ellene, hogy az s6-ot 4 év után már valószínűtlen, hogy jó pénzért el tudod adni(én olyan max 50ezerre tippelnék), i6-ot meg olyan 70-80 körül, de ezek tényleg csak tippek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!