Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hibát jelez a képek feltöltésé...

Hibát jelez a képek feltöltésénél-->?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem feltölteni a képeket a telefonomról a gépre megakadt egyszer és azt írta ki hogy hibás fájl van. Rákattintottam hogy az összes hibásat hagyja ki. Azt hittem hogy az egy kettő kép lesz, de rengeteget kihagyott. Nekem viszont sürgősen kéne szabad hely a telefonomra. Volt egy olyan lehetőség, hogy amikor feltölti a képeket automatikusan kitörli a telefonról. Szerintetek csak azokat törölné ki amiket feltöltött vagy az összeset?
2015. jún. 21. 18:29
 1/1 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek! Már semmi szabad helyem nincs, fel akarom tölteni a képeket, de csak párat tölt. Huawei p7-em van
2015. júl. 16. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!