Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség a vízállóságok...

Mi a különbség a vízállóságok között gyakorlatba?

Figyelt kérdés

Sony xperia Z-Z1-Z2 ha jól tudom IP 55 és IP58-as vízállósággal rendelkezik.

A Sony xperia Z3 pedig IP 65 és IP 68-al.

Gyakorlatba mi a különbség?

Többet lehet mélyen a víz alatt a Z3? vagy mi?

Illetve az 55/58-ast is el lehet azért mosni csap alatt?

2015. jún. 21. 13:19
 1/4 Szirty ***** válasza:
0%

IP55: Por ellen és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)

IP58: Por ellen és védett és víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)

IP68: Por ellen teljesen védett, víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)

[link]

2015. jún. 21. 13:27
 2/4 dirtboy ***** válasza:
56%

Istenem hogy mennyire látszik az agymosás az valami őrület.

Megetetik az embereket ezzel a vízalatti teló használattal aztán arra verik a mellüket, holott az ég világon semmi értelme csap alá tenni,víz alatti fotózás meg kész.

Nincs is olyan tiszta víz amiben egy teló jó képet tudna készíteni víz alatt.

Egy értelme van a cseppállóságnak,vállóságnak hogy esőben is biztonságosan használható,minden más csak marketing ami remekül működik.

Kérdésesre a válasz pedig google ki adja ha rákeresel hogy melyik jelzés mit jelent.

2015. jún. 21. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindegyiket, víz alá tudod tenni, én már kipróbáltam a víz alatti fotót Sony Z,Z1c,Z1,Z2,Z3-al és egyik sem ázott be.
2015. jún. 21. 14:33
 4/4 Szirty ***** válasza:
0%
Az 5-ös végű védettséggel rendelkező nem meríthető vízbe károsodás veszélye nélkül! (55, 65)
2015. jún. 21. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!