Hogyan tudnám eltávolítani telefonomból a Trójai vírust? (HTC Desire 310)
Nekem is hasolnó problémám van. Meglátogattam egy oldalt,és kiírta a telefon,hogy vírus fog települni a telefonomra,piros android jellel,megijedtem,gyorsan kikaptam az akksit.Erre töltöttem nod-ot ,ami kiírta,hogy a rendszerbe épült egy TrojanDownloader.Agent.A nevű vírus,nem hagyja törölni,mert rendszert törölni nem lehet.A számítógépemen megkerestem az említett weboldalt és semmi vírus nem jött be.Nem tudom,mit csináljak,nem igazán értek a kütyükhöz,olvastam tech2.hu-n ,hogy van olyan kínai telefon ,amire eleve telepített vírust a gyártó,így már lehet,hogy eleve rajta volt ez a vírus,csak nem volt vírusírtóm,így nem tudtam róla.Beex light 2g-s telefonom van,minden gyári rajta,ősszel vettem. Ha valaki tud valamit,hogyan kell ezeket kiírtani a telefonról,kérem szépen,írja meg!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!