Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Windows Phone operációs...

A Windows Phone operációs rendszert egy 10-es skálán mennyire ajánljátok?

Figyelt kérdés

Most akarom lecserélni a régi Androidos telefonomat és úgy igazából a WP-ról nem hallottam még híreket, de nagyon tetszik.

Ha jó, miért jó?

Ha nem, miért nem?

2015. jún. 21. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ennél stabilabb, támogatottabb, védettebb rendszer telefonra nem létezik. Míg veszel egy lumia 520at tegyük fel, ilyen gyors telefont csak a sokszorosáért találsz droidban. Míg perkálod a soktízezret a droidodra, addig elvagy a wpddel, míg rájössz hogy a rendszer húzza a droidodnál a ramod 60 százalékát, elkezded rootolgatni, kernelt cserélni, firmwaret telepítgetni hogy érjen valamit (most nyilván a középkategóriáról rizsáztam) cserébe a wpnél kapunk egy gyorsabb, de közel sem személyreszabható mobilt. (Nem vagyok se androidn se ios hater, nekem is van androidom) ha volt androidod előtte, hiányozni fognak az appok.
2015. júl. 29. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem, személy szerint nem hiányoznak. Amik kellenek megvannak, a hasztalan alkalmazások nélkül meg megvagyok. :D
2015. júl. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!