Edem11 kérdése:
Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Segítsetek!Szeretnék telefont vásárolni,most használt telefonok között keresek.kb 20ezer forint értékben.Átmeneti megoldásként,fél évre,max kicsit többre.Tudnátok ajánlani telefonokat?Androidos legyen,windows phone semmikeppen sem :))HASZNÁLT TELEFONOKAT ha lehet:)2015. jún. 19. 22:19
1/12 anonim válasza:
androidosbol 20ert hasznaltan se kapsz ertelmeset, nemertem miert ragaszkodtok a f0shoz ennyire
3/12 A kérdező kommentje:
nem jöhet be mindenkinek a windows phone ...nem ertem miert nem tudod megerteni:)
2015. jún. 19. 22:47
4/12 anonim válasza:
1# nem fos az android, sokkal jobb mint a wp, főleg csúcstelókon.
5/12 anonim válasza:
Hauwei Ascend Y330
Kb 2 hete vettem 20 ezerért, újan. Ebben benne volt már a postaköltség is és járt hozzá egy autós töltő ajándékba.
Második/tartalék telefonként vettem. Nem volt túl nagy elvárásom vele kapcsolatban csak működjön és ennyi. Viszont meglepődtem, hogy 20 ezerért milyen jó:) Kimondottan szeretem, ez pedig nagy szó a HTC One M8 mellet:)
Én bátran ajánlom ezt a típust!
6/12 A kérdező kommentje:
nem kell nekem csucstelefon,azert akarok ilyen olcson,na meg persze keretem sincs csucstelefonra:) amit en hasznalok a telefonon az az internet,facebook,messenger,1-2focis alkalmazas(eredmenyek,tippmix seged app),1-2jatek,de az is csak online manager jatek,szoval nem az a hatalmas igényű játék.instagram,retrica,es hasonlok.:)
2015. jún. 19. 22:59
7/12 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm a választ!:)
2015. jún. 19. 23:00
8/12 anonim válasza:
(#4 senki nem szidta az androidot de a legolcsobb hasznalhato androidos telefon a moto e 2015, mellesleg ebbol az egy mondatbol lejott h annyit ertesz a telefonokhoz mint nagyanyam :D )
9/12 A kérdező kommentje:
te nagyon szereted osztani az észt ugy latom:DDD
2015. jún. 19. 23:05
10/12 anonim válasza:
en csak huzom az agyakat altalaban ha nem tunt volna fel :DDD de azert a velemenyemet kifejtve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!