Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5, G2 és az S4 közül...

Nexus 5, G2 és az S4 közül melyik a legjobb telefon?

Figyelt kérdés
Ez a 3 készülék közül szeretnék venni egyet. Az árukat leszámítva (karácsonykor akarok venni, gondolom addigra csökken)melyik tudja a legtöbbet nyújtani?
2015. jún. 19. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hiddel megvaltozna a velemenyed ha kezedbe vennel egy olyan telefont ami nincs elhanyagolva semmilyen teren...
2015. jún. 19. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
én meg azt mondom hogy g2. az üzemidő miatt. mert hogy abban gyenge a nexus 5. aztán ha nem adnak rá ki frissítést akkor felrakok egy cm-et.
2015. jún. 19. 16:56
 13/16 kérdező.. ***** válasza:

Igen aztán ugrik a gari...

1 napot kibír a nexus 5 is,meg most az android M-el állítólag javulni fog az üzemidő is.

2015. jún. 19. 16:57
 14/16 anonim ***** válasza:
ja persze,vegyük csak meg azt a g2-őt,és 1 év után akkor nagyobb élvezet lesz a laggoló telefont 2 napig nyomni mint hogy 1 napig nyomod a gyors nexus5-öt,nem értem ezeket az üzemidő fanatikusokat,a frissítés után ki fog az bírni 1,5 napot is simán és az már egy átlag telefon üzemideje
2015. jún. 19. 18:22
 15/16 kérdező.. ***** válasza:
A jelenlegi üzemidő is bőven jó szerintem.Én még így is másfél 2 naponta töltöm a nexus 5-m.
2015. jún. 19. 18:23
 16/16 anonim ***** válasza:
egy cm-et se mondanam amugy se tokeletesnek, barmennyire jol van megcsinalva meg official, valamelyik alkalmazasnal tuti elofog jonni valami hiba... hasznaltam 3 telefonon is, eleg is volt :D bar a gyari rendszrtol persze jobb..es a cmet is ugyanugy kilehet akasztani mint a gyari romot... ellenben a stock droiddal
2015. jún. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!