Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja az az iPhone...

Miért csinálja az az iPhone 6, hogy a képeket nem tölti be a saját galériájából?

Figyelt kérdés
Minden logika nélkül vannak oylan képek amiket elkezd betölteni, meg is jelenik a jobb alsó sarokban egy kis kör, az a negyedéig betölt és a fotó homályos marad.

2015. jún. 19. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:

meg törölni sem lehet - csak elrejteni. Ez nekem akkor volt, amikor manuálisan átmásoltam régebbi telefonról a képeket az i6ba, és valahogy másként kezeli őket sajnos. .....

De amúgy a problémád megoldódott?

2015. jún. 24. 14:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Én törölni tudok, azzal semmi gond, csak mikor megnyitok egy képet folyamatosan tölt. Mintha netről töltené, nem is értem. Ezzel a telefonnal csináltam, a cloud-hoz lehet esetleg valami köze?
2015. jún. 26. 18:54
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problemam lenne csak nekem iphone 5s. Ugyan ezek a jelensegek. Ha valaki valamit tud segitsen!!
2016. febr. 7. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!