Vettem egy telefont ami mint kiderült talált volt nem saját de én már el is adtam mert nem tudtam függetleníteni, jött egy idézésem de az embert akitől vettem nem akarom bemószerolni ilyenkor velem mit tudnak kezdeni?
Figyelt kérdés
ha megmondom hogy nem tudom kitől vettem? buliban vagy akárhol? visszavenni meg már sajna nem tudom de az án kártyám volt bennt mikor bemérték gondolom..2015. jún. 18. 15:20
1/1 Smittes válasza:
Szerintem állj elő az igazzal. Így is nagy bajban vagy, légy együttműködő. Vagy ha nem akarod bemószerolni akkor vállald magadra és vállald a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!