Van valakinek tapasztalata galaxy s5-tel? Olyanra lennék kíváncsi főleg, ami már legalább 1 éves.
Nekem 2hónap múlva lesz és azóta se faggatott, se fagyott, ès nem lassult be.
Összeségben: MEGÉRI
Kapsz egy kis vèleményt róla:
Előnyök:
-jó proci
-gyönyörű képeket csinál
-gyönyörű a kijelzője
-strapabíró
Hátrányok:
-van mikor túlmelegszik
Volt vele tapasztalatom.
Rengetegszer lefagy,kidob a játékokból,a snapchatet sem tölti be.
Na.. ugye fanboyok? Mögöttem lévő is igazat ír. Nekem se fagyott mèg le, és én is pozitíbakat tudok csak mondani róla. És persze imádom én is.
Kisebb szólás: "ha valaki lepontozza azt, akinek igaza van és igaz véleményt ír róla, hogy nem fagy stb. az csak egy FANBOY"
Majdnem egy éve vettem egy dupla SIM-es S5-öt. Nagyon jó, és stabil. A munkám miatt elég sok telefonnal van dolgom, és mindegyiknél jobban szeretem (beleértve a Nexus 5-öt)
Esett pár jó nagyot, de azt is átvészelte, és a vízállóságának is hasznát vettem egyszer.
Ja, és félig beletörtem egy USB dugót is, de nem lett gond :)
Negatívumok:
Android 5-re frissítés után pár hétig instabil volt, de a további update-ek után újra jó lett.
Lassan indul a fényképező szoftver, ez a leggyengébb része szerintem
A daul SIM-es verzióban nem tetszett, hogy a 2. SIM az SD kártya foglalatába megy
Nekem is dual simes s5-öm van már lassan egy éve. Ha tokot használtam vele, akkor a másik félnél viszhangzott, úgyhogy most tok nélkül használom.
Fényképező tényleg lassan indul sajnos.
Összességében meg vagyok elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!