Üzenetem: GPRS forgalma meghaladta a 10Kb-ot. Ez mit jelent? Nem is netezek a telefonnal!
Ezért kell valamit fizetni?
Én nem neteztem, új a telefon, kb. 4 hete vettem. Most találtam meg, hogy hol lehet a "folyamatos" helyett "ha szükséges"-re állítani a kapcsolatot.
Eddig a kijelzőn is ott volt egy G betű, nem is tudtam mi az. Most végre eltűnt.
Vodás amúgy.
Ilyen nekem is volt, 30 000ret csinalt a nokiam regebben...mindig mikor uj telot veszel, becsattogsz a tmobilba, letiltasz 3 dolgot:
internet
emeltdijas hivas
emeltdijas sms
ugyan ilyen üzenetek jönnek nekem is.énis vodafonos vagyok.én se tudom hogy mitjenent.az előttem szóló írta hogy 30000 számlát csinált.off: ha nem előfizetéses vagyok és a kártyán ha már teljesen leviszi a pénzt eza
gprs vagy nemtudom akkor gondolom már nemtud még levenni ? :'d a kérdés kiírója:hol lehet amit írtál "a fogyamatos" helyett ha szükségesre állítani?gondolom minden telófajtán máshol de evel most beállítottam? beállítások -->kapcsolat-->hálózatok-->GPRS-->csak kérésre L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!