Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üzenetem: GPRS forgalma...

Üzenetem: GPRS forgalma meghaladta a 10Kb-ot. Ez mit jelent? Nem is netezek a telefonnal!

Figyelt kérdés

Ezért kell valamit fizetni?

Én nem neteztem, új a telefon, kb. 4 hete vettem. Most találtam meg, hogy hol lehet a "folyamatos" helyett "ha szükséges"-re állítani a kapcsolatot.

Eddig a kijelzőn is ott volt egy G betű, nem is tudtam mi az. Most végre eltűnt.

Vodás amúgy.

2010. márc. 1. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
beszélj a szolgáltatóval minél gyorsabban.
2010. márc. 1. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt, 30 000ret csinalt a nokiam regebben...mindig mikor uj telot veszel, becsattogsz a tmobilba, letiltasz 3 dolgot:

internet

emeltdijas hivas

emeltdijas sms

2010. márc. 1. 13:11
 3/4 anonim válasza:

ugyan ilyen üzenetek jönnek nekem is.énis vodafonos vagyok.én se tudom hogy mitjenent.az előttem szóló írta hogy 30000 számlát csinált.off: ha nem előfizetéses vagyok és a kártyán ha már teljesen leviszi a pénzt eza

gprs vagy nemtudom akkor gondolom már nemtud még levenni ? :'d a kérdés kiírója:hol lehet amit írtál "a fogyamatos" helyett ha szükségesre állítani?gondolom minden telófajtán máshol de evel most beállítottam? beállítások -->kapcsolat-->hálózatok-->GPRS-->csak kérésre L/14

2010. márc. 8. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem így jó, mostmár a te telód sem folyamatos kapcsolatban van.
2010. márc. 8. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!