Samsung Galaxy S6 Edge vagy Iphone 6?
Iphone 6:
Előnyök:
- jobb újjlenyomat olvasó
- kisebb eséllyel fagy (bár ez ios8 esetében nincs így...)
- sokáig támogatott marad
Hátrányok:
- 1Gb RAM (szerintem ez vicc..)
- Nem eléggé személyre szabható
- kis felbontású kijelző (min egy FHD elférne, a plus-be meg QHD)
- minden szarért fizetni kell
- kamera csak 8Mpx (tudom, hogy szépek a színek, meg jó képeket csinál, de csúcs kategóriában ennél több lenne az elvárható...)
Galaxy s6 edge
Előnyök:.
-nagyon jól néz ki
- kiváló kijelző
- nagyon erős hardver
- nagyon jó kamera
- 3Gb ram
- magas személyre szabhatóság
Hátrányok:
- nem tudni milyen minőségű frissítések lesznek, azaz a támgogatottság bizonytalan (lesz rá friss. Csak lehet letölteni nem lesz értelme..)
- 50k- val drágább mint a sima s6, de nem tud többet
Szerintem az S6 jobb, de sokan azt mondják, hogy ez nem így van. Be kell látni, hogy az allpe-nál az i6-tal ios8-cal jelentős romlás következett be stabilítás, és minőség terén, míg a samsung az s6-tal, jelentősen javított, valamint a droid 5.x is magasabb stábilitást nyújt, mint az elődök. Emiatt én az s6-ot mondánám ;)
Iphone 6.
S6-t össze sem lehet hasonlítani egy iphone-al.Arra a nexusok a jók.
S6-nak hiába van 3GB ramja ha 3 oldalt már nem képes tovább megjegyezni és újratölti...Iphone 6 tovább lesz támogatva és nem fenyeget az a veszély hogy belassul idő után.Ha androidot akarsz akkor csak stock androidot vegyél mert azok a valódi androidos telefonok a többi csak átszabott másolatok amik az android hírét rontja(például a samsung)
Ha android kéne akkor Nexus 6 vagy az ősszel kijövő 2 új nexus telefon.De én már megvárnám a következő iphone-t is.Már mindjárt itt van,szerintem most nem érdemes ilyeneket venni,mert a nagy durranások most jönnek ősszel.
5#
S6 ès i6 ujjlenyomatolvasója ugyanolyan. S6 hamarabb ismeri fel.
Kèrdező:
S6 Edge jobban megèri. Többet tud, jobb hadver, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!