Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 újraállitási mi a hiba?

Iphone 4 újraállitási mi a hiba?

Figyelt kérdés

Üdv!Frissen regisztráltam az oldalra szóval remélem jó helyre írok ha nem akkor majd szóltok..

Nagy problémában vagyok és ti vagytok az utolsó esélyeim a szervíz előtt.Szóval azt történt,hogy szombaton próbáltam (i4 független) telómat restoreolni Itunes-ból.-1-es error várt és a telefon sejtéseim szerint recovery módban van(Itunes-os kép).Utánna néztem,hogy hogy is lehetne helyrehozni szóval próbáltam Recboot-al kilökni recoveryből rámegyek,hogy exit from recovery mode és a kikapcsol a telefon,újra indul ahogy kell egy ideig apple logó van és aztán megint újra bootol és Itunes-os kép fogad ismét.De a recboot és még sokmásik program azt mondja,hogy már recovery módból kivettem és aztán meg visszadob recoverybe,amikor másodszorra újra bootol.Próbáltam Itunes-ból másik firmware-t rakni de ott is errort dob.Már nagyon kellene a telefon de valahogy sehogy sem sikerül.Remélem tudtok segíteni előre köszönöm(?)

2015. jún. 17. 21:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Tedd DFU módba (tartsd nyomva a power gombot 3 mp ig , aztán ne engedd fel de nyomd le a home gombot is 10 mp ig, végül engedd fel csak a powert es még 10 mp ig tartsd nyomva) ezek után ha iTunesba bedugod azt fogja írni hogy szoftver helyreállítási módban van ott nyomj egy restore t ha ez se jo probald masik kabellel masik usb portba esetleg telepitsd ujra az iTunes t.
2015. jún. 18. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!