Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia930-ra zenét, saját...

Lumia930-ra zenét, saját csengőhang?

Figyelt kérdés
Tudom elvileg hogyan kell, nem kell leírni vagy bemásolni a válaszokat. Véletlenül került hozzám másfél éve egy 520-as, kellemesen csalódtam benne, most 930-ra váltottam. Csavar: Linux párti vagyok, abban is ubuntu legfrissebb változatát használom. 520-al nem volt gond, rádugtam a gépre és mutatott mindent. Viszont a 930-ra csak mint fényképezőt ismeri fel, adatokat, még képeket sem látok. Gépről feltöltöttem onedrive-ra egy megszokott számot, telefonra onnan töltöttem le, bemásoltam a ringtones mappába, onnan letudom telefonnal játszatni, de nem tudom csengőhangra beállítani. Újraindítás, átnevezés megvolt. Válaszokat előre is köszönöm. Ja! Nem akarok windowst telepíteni a gépemre. Lumia520 ubuntu párosítás szépen ment.

2015. jún. 17. 21:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
VMware nem jött össze, lehet hülye vagyok hozzá. Viszont az irodai gépre reggel rádugtam, azon még 14-es 32 bites ubuntu van. Egyből látott mindent. Próbaképpen rátettem zenéket a music könyvtárba, fent van fileben ott van, de zenelejátszó nem látja azokat. Egész pontosan hová kell őket másolni? Van album, play list meg még valami. Csengőhang összejött, de nem tudom hogyan. :) Igen, újra is indítottam már. :)
2015. jún. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!