Lumia telefonom van wp 8.1es oprendszerrel. Még új De nem tudok videót nézni és játszani. Miért?
Figyelt kérdés
Fél hónapja vettem az 535öt és pár napja a videók helyén zöld folt van a többi rész fekete,a játékoknál pedig hang van, kép nincs. Vajon miért és mit tehetek?2015. jún. 17. 20:20
1/4 anonim válasza:
Tölts le egy VLC-t és menni fog. Az Áruházban megtalálod
2/4 anonim válasza:
passz, huzd ujra geprol Windows Phone Recovery Tool-al, de elotte ments el mindent mert letorol minden adatot, csinalj biztonsagi mentest is, ottvan a beallitasokban... ha ezutan se jo akkor vidd szervizbe
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek
2015. jún. 18. 08:57
4/4 A kérdező kommentje:
Ma reggel szerencsére valahogy megjavult pedig nem csináltam semmit (igaz,letöltöttem egy vlc-t de azzal semmit nem tettem. Nagyon köszönöm azért!
2015. jún. 18. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!