Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt hogyan tudnám megoldani?

Ezt hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
s5230asom van. szedtem le hozzá képet külön, olyan méretűt ami a telefon képernyőjéhez megfelelő ilyen függőlegesen hosszúkás (lehet, hogy lényegtelen de akkor is leírom:)) és a képnézegető widget menüből szal kitettem a képernyőre a widgetből a képnézegető cuccot, és ott volt egy gomb h beállítás. ennek eredményeképpen a középső két részre betette, de a többi két szélső rész fehér lett:( az érdekelne, hogy oda ugyanazt a képet, vagy akár csak a téma hátterét vagy bármi színt hogyan lehetne odavarázsolni?:) köszönöm előre is
2010. márc. 1. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:

valszeg nem nyujtja ki a teljes képernyöre, ha témát allitasz be akkor annak van saját háttere és az fog látszodni a többi részen

www.zedge.com :itt van mindenféle cucc telokhoz képek témák stb csak ki kell választani a telod márkáját teljesen ingyenes

2010. márc. 1. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:

nos az a helyzet, hogy a szó szerinti téma (theme a zedgén) nincsen ott

a menübe van a telón vagy 2-3 az elég is nekem, és amikor a főmenüben vagyok ott van ugye az a hármas képernyő

és amikor a telón alapértelmezett képet teszek be ( iylen hármas tagolásúra gondolok) akkor azt jól teszi be, de mivel ez csak sima kép csak középre teszi be a fent említett módon.

2010. márc. 1. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam hogy fogtam egy ilyen hármas tagolású képet megnyitottam egy képszerkesztővel. Megnyitottam belé azt a képet is mait be akartam tenni. Majd fogtam és addig méretezgettem a képet még olyan nem lett hogy pont befért az egyik kép helyére:D remélem érthető:D
2010. ápr. 10. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!