Hogyan tudhatnám meg? A többi lent!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy apám telójáról, ami céges, előfizetéses lebeszéltem február vége felé 6-7e Ft-ot(Autópálya matricát vettem + tippmix egyenleget feltöltöttem). Elvileg a cég állja a számláit, de nem tudom, hogy mekkora összegig?!
Vezetői beosztásban van apám.
Hogyan tudhatnám meg, hogy hány Ft-ot áll a cég?
2010. márc. 1. 07:58
1/3 A kérdező kommentje:
És a számla hányadika körül jöhet? Ha február végi dolgokról van szó. Március elején? Végén?
2010. márc. 1. 08:00
2/3 anonim 

válasza:

5-10 között meg fog jönni valamikor a részletes kimutatás.Vagyis a céghez.Talán jobb lett volna elintézni kp ban személyesen a dolgokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Közben másoktól hallottam ezeket:
- Ha túllépem a keretet, akkor csak hónapok után küldik ki, hogy mennyi kell +-ba fizetnem.
- Csak azt kell fizetnem, amennyivel túlléptem.
2010. márc. 1. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!