Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az Iphone 5S-ről?

Mit gondoltok az Iphone 5S-ről?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam rajta hogy vegyek mert a mostani Samsung okostelefonom tönkrement. De nem tudom hogy megéri a telo.

Akinek van Iphone 5S mobilja az kérem szépen írjon róla véleményt hogy milyen. (Tudom hogy drága) 22/L

2015. jún. 17. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:

felesleges drága sz@r

a márkát kell megfizetni

annyi pénzért már egy überbrutál androidos telót vehetsz

mondom én...

2015. jún. 17. 14:31
 2/8 anonim válasza:
Nekem rengeteg telefonom volt már. Nem büszkeségbõl osztom meg, de egyiket sem szerettem annyira mint ezt. Jelenleg 5s-em van. Nem laggol, nagyon gyors és tényleg mindene hibátlan. Semmilyen más okostelefon nem kell többé, se windows phone, sem android sem semmi, kizárólag Iphone. De meg kell tapasztalni, hogy meggyōzōdj.
2015. jún. 17. 14:50
 3/8 anonim válasza:
Elōzō vagyok még. Mielõtt megvettem, hallottam olyanokat róla, hogy nehezen kezelhetõ meg törékeny. 1. Nem vagyok technikai zseni, de ha ismered, számomra sokkal könnyebb, gördülékenyebben kezelhetō, mint az eddigiek. (Ha pedig nem értesz valamit, ott az Apple Support) 2. Én mondhatom, hogy szegényke sokat megért, leejtettem már csempére és sziklára is, megúszta egy karcolás nélkül, pedig már magamban el is köszöntem tōle. Ezenkívûl profi fotókat készít, mind a rendes, mind a frontkamerájával.
2015. jún. 17. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! És az Iphone 5C az milyen? Mert az mondjuk calamennyivel olcsóbb.
2015. jún. 17. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nekem 5c-m van azt kell, hogy mondjam ha van pénzed az 5s-re azt vedd meg:)! Ez is tökéletes de az 5.7 giga szabad hely nagyon kevés:s
2015. jún. 18. 08:03
 6/8 anonim válasza:
Az iPhone 5c is tényleg nagyon jó (nekem is az van), de az 5s újabb:)
2015. jún. 18. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Az 5C egyenlő a sima 5-el, annyi a különbség, hogy szép a színe.

5S-t vegyél.

2015. jún. 18. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 5s-em van és egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem. :) Nem nehéz kezelni, gyors, megbízható és nagyonjó telefon, imádom. :)

5S jobb, mint az 5C énis gondoolkoztam azon, de inkább ezt választottam, tudom hogy olcsóbb, de az 5S jobb. :)

2015. jún. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!