Samsung Galayx Ace 4-hez lehet nagyobb amperórás aksit kapni?
mert nekem épphogy elég az 1900ma egész napra. ha tudtok ilyen üzletet vagy weboldalt légyszíves küldjetek linket-
THANKS !!!
hallottam hogy feltudnak robbanni ezek a li-in os aksik.
a válatsztandó készülék akkumlátor teljesítményét is figyelembe veszem ha új telefont veszek. nem mintha havonta újat vennék. de az Ace 4 nek elég jó hardvere van ami fogyaszt is. persze kibírna egy hetet is talán, de egyfolytában netezek és az meríti rendesen.
azért kérdeztem rá hogy lehet-e kapni nagyobb aksit mert haveromnak a Sony L-jéhez tudott venni ami 2 éves és remekül működik még most is. habár arról tudni kell hogy az nem kivehető aksi hanem beépített.
Itt arról van szó,hogy nem érdemes kínai utángyártott akksikat venni mert könnyen meglehet velük szívni.
Elég gyenge akksival rendelkező telefon vettél.Sajnos ezen nem tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!