LG G2 túlmelegedés (akár 55-58 fok fölé is) normális?
Alapjáraton nem melegszik, de ha például sok fotót csinálok egyszerre (könyvből lapokat fotózni), akkor nagyon fel tud melegedni.
Weboldalak olvasásakor is ha többfélét nyitok meg.
Megértem a telefontúlterheléses dolgot, de ennek a telefonnak elvileg elég strapabíró az "agya", és furcsa nekem hogy ilyen egyszerű dolgoktól ilyen gyorsan felmelegszik.
A másik, hogy mikor kijelzi hogy sok alkalmazás fut egyszerre, akkor olyanokat is látok, amit nem én indítottam, tehát magától megy (rendszeresen) gondolom a háttérben. Ha viszont a beállításainál le akarom állítani, akkor mindig kiír valami olyasmit hogy a telefon egyes funkciói lehet hogy nem fognak rendesen működni. Nem tudom hogy ez csak egy általános üzenet vagy tényleg problémát okozhat egy-egy kényszerített kikapcsolás.
De pl az oldalra csúsztatási funkció (eltüntetni szem elől futó programot egy mozdulattal és ugyanígy visszahívni) ki van kapcsolva, mégis futó folyamatként mutatja.
Nincs olyan hogy lehűtés:D Ez egyszerű parasztvakítás.Nem hittem volna még vannak emberek aki beveszi ezt.
Lehűteni úgy tudod,hogy kilépsz az alkalmazásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!