Hogy lehet szelfit csinálni úgy, h lássam magam a telefon képernyőjén?
Lehet, hogy buta kérdés, de keresgéltem itt a neten.
Át lehet programozni vhogy a kamerát, h engem mutasson?
N/39
(Most kaptam okostelefont)
Az újabb telefonokon van elülső kamera. A kijelző felett. Belépsz a fényképezőbe, és találsz ott 1 kis ikont, egy görbe nyíllal, azzal válthatsz a két kamera között.
Ha csak a hátoldalon van kamera, akkor nem láthatod magad a kijelzőn.
Így:
1. Elkészíted a felvételt
2. Megnézed magad a kijelzőn
A szelfi lényege, hogy az előlapi kamerával készítesz magadról, vagy a melletted állóról képet...ha nincs előlapi, csak hátlapi, az nem szelfi, de jó az is, csak macerásabb..
Nem véletlen, hyogy a Sony, Nokia kameragombot is tesz a készülék oldalára.
..de ez most mindegy..
a tanulóidőn mindenkinek túl kell esni..pár hónap, és meglátod mi az amit még nem tud a géped...
és ekkor jön az, amire bazíroznak a gyártók, hogy a versenyző elkezd egy jobb után vágykozni...
mert ez természetes emberi tulajdonság...
"A szelfi lényege, hogy az előlapi kamerával készítesz magadról, vagy a melletted állóról képet...ha nincs előlapi, csak hátlapi, az nem szelfi"
Szerintem a helyzet sokkal egyszerűbb:
"Szelfi" => Olyan kép amit az ember önmagáról készít.
Teljesen mindegy hogy előlapi kamerával, hátlapi kamerával, telefonkészülékkel, fényképezőgéppel, tükörből stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!