Hogy lehet hogy 2 teljesen egyforma G2 maskepp mukodik?
Volt egy G2-m amit tavaly nyaron kaptam.. az tokeletesen mukodott soha nem volt ra panasz.
Most van egy tok ugyanolyan G2-m, de ez valamiert megall gondolkodni es nem szereti a fb messengert... ez megis hogy lehet?!
32gigas mindketto... ugyan az az android rendszer (kitkat).. nagyon idegesito :(
-azert nem az elso g2-m van, mert rajtam kivulallo ok(ok) miatt sajnos nem tudom hasznalni...de ebbe most nem szeretnek belemenni!
Fb messenger: ha csinalok valamit (mondjuk chrome-on bongeszek) es chatfejen keresztul kuldok kepet, akkor fogja magat es bezarja a messengert, szoval nyithatom meg ujra es a kepet megcsak el sem kuldi -.- a masik: ha az osszes kep kozul szeretnek kuldeni, akkor nehanyat nem tolt be (hiba a fajl betoltesekor) de ha megnyitom, akkor latom.
Mit kene csinalni vele? Ez nem normalis es borzasztoan idegesito
Hat mar jon ra a lollypop... de akkor sem kellene ennyit gondolkodnia a billentyuzeten (is) a telefonnak :s... 1 honapja van nalam ez es soha nem volt leejtve, zsir ujan lett veve. Ne csinalja mar ezt :@ (~880 oraja lett uzembe helyezve)
(A masik augusztustol aprilisig boldogitott es nem csinalt hulyesegeket. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!