Blackberry Q10 megéri az árát? Vagy tudnátok egyéb telefont mondani ami QWERTY-s?
Blackberry-n kívül nem sokan gyártanak már QWERTY-s telefont, csak néhány kivétel akad, de azok általában noname, gagyi szarok.
A Q10 egyébként jó telefon, tesóm pár hete vett egyet, teljesen meg van vele elégedve. Én Z10-et vettem, és erről sem tudok negatívumot mondani. A BB támogatja az androidos alkalmazásokat is, tehát ne riasszon el a vernyákolás, hogy "BB-re senki sem fejleszt, üres az alkalmazásbolt, nincs jövője, stb." :D
Alternatívaként esetleg a Q5 jöhet még szóba, az valamivel olcsóbb (meg gyengébb), mint a Q10.
ezt hogy androidos megy BB-n azt tudtam.
hogy üres alkalmazás bolt... Opera, és Messenger. ez a 2 kell nekem csak + QWERTY. ezek meg még JAVA-ra is vannak :D (Nokia Asha 302 vel toltam annó :D )
Ezek közül konkrétan egyik sincs Blackberry-n :P
Az androidos Opera működik, a Facebook Messenger viszont nem. De a gyári Facebook alkalmazásba beleintegrálták, úgyhogy nem akkora érvágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!