Telenor-nál neten hol találok hűségnyilatkozatos mobil vásárlást?
Figyelt kérdés
Üdv!
Szóval van jelenleg egy telenor előfizetés a családban, 3 mobil, mobilonként 2000 ft (ami szerintem nagyon jó), erre rájön még az én kis 100 MB-es mobil netem.
Én ezt meg szeretném tartani (tehát NEM akarok tarifát váltani), és +1 vagy +2 év hűségnyilatkozat aláírásával, a jelenlegi tarifát megtartva szeretnék mobilt venni.
Erre valaki tud linket adni? Vagy valahol be kell/lehet lépni az oldalon és akkor látom az ilyen jellegű lehetőségeket?
Előre is köszönöm a segítséget.
2015. jún. 15. 16:59
1/2 anonim válasza:
Sosem használtad még a My Telenor fiókodat?
De simán a kiválasztott készüléknél is van lehetőség bejelölni, meglévő előfizetéssel akarsz újat.
2/2 A kérdező kommentje:
nem használtam még fiókot, de megtaláltam, köszi.
2015. jún. 15. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!