Hogy lehet a képernyőzár PIN-kódját feltörni?
Figyelt kérdés
Mindig ugyanazt a számot szoktam megadni, most viszont sikerült valahogy félrenyomni úgy, hogy nem is vettem észre, ennek köszönhetően nem bírom feloldani...Valaki tud megoldást erre problémára? Meg tudom csinálni én is, vagy vigyem szervizbe?2015. jún. 15. 15:11
1/9 Tengor válasza:
Ha elég sokat próbálkozol, akkor fel fogja ajánlani a rendszer, hogy e-mailben küld feloldó kódot (persze ha van net).
Ha ez nem járható, akkor gyári visszaállítást tudsz csinálni, a telefon visszaáll az eredeti beállításaira és ismét hozzáférsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit, hogy a telefon Sony Xperia S.
Eddig csak azt írta ki, hogy 20, 25 sikertelen próbálkozás, és letiltott fél percre. A gyári visszaállítást hogyan tudnám megcsinálni?
2015. jún. 15. 15:18
3/9 bp1985 válasza:
Beírod az általad megadott kódot, és utána használható is a telefon. Ha amnéziás vagy, minek raksz rá mintát???
4/9 A kérdező kommentje:
Nem amnéziás vagyok, hanem amikor állítottam be a beállításoknál a zárat, valamit félrenyomtam és így nem az a kódom, ami általában szokott lenni.
2015. jún. 15. 15:40
5/9 anonim válasza:
de ha mindig ugyanazt használod, minek kellett újra beállítani? :D
6/9 A kérdező kommentje:
Azért, mert vizsgám volt és levettem a zárat, hogy ne keljen azzal baszakodnom puskázás közben...
2015. jún. 15. 15:52
7/9 bp1985 válasza:
Ezek a kódok már csak ilyenek. Sorba felejtik el az emberek, pedig naponta 40szer használják... Amúgy kétszer kell beírni, mikor beállítod, tehát 2-szer "rontottad" el.
8/9 Tengor válasza:
Google: telefon típus + factory reset
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, kétszer is félrenyomtam ezek szerint, elég furcsa.
Sikerült megoldani Sony PC-n keresztül.
2015. jún. 16. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!