Valaki, aki ért hozzá: a Nokia 3110C mobilomon hogyan tudnám megcsinálni, hogy a memóriakártyámat jelszóval védje le?
Nokia 3110c-vel nem lehet a memóriakártyát jelszóval levédeni, csak az egész telefont.
Utánanéztem azért az interneten, de senki sem adott érdemleges választ(magyarul). Ilyeneket találtam:
-A memóriakártyát a telefonnal frtmázd, mert a régi Fat fájlrendszernél vannak problémái (csak MAX. 512 bejegyzést engedélyez.
- Ha védeni akarod a telefon tartalmát, kapcsold be a pin-kód kérést, és a jelszókérést a különböző műveletek indítása előtt.......
Egy külföldi oldalon ebben a témában csak ezt találtam.
A google fordítója elég nehézkes, de ha nem tudsz angolul itt olvashatod az oldalt "magyarul" is:
[link] [link] &ei=6HGTS9_CNqLCmgOk9pzxDw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CAoQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3Dnokia%2B3110%2Bc%2Bjelsz%25C3%25B3%26hl%3Dhu%26sa%3DG
remélem, segít a leírás :-)
Bocs véletlenül elküldtem befejezés nélkül, folytatom:
Érdekes, hogy a Magyar-honban eladott Nokia telefonról azt írják, hogy nem tudja a kártyát levédeni, míg a külföldi weboldalon azt mondják, hogy tudja...
Nincs ilyen telefonom, ezért, ha esetleg találsz rá megoldást, írd le, hiszen lehet, hogy másnak is erre az infóra lenne szüksége.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!