Misshutcherson kérdése:
Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimijébe fogok járni, ott milyen telefonok a menők?
Figyelt kérdés
Kossuthos leszek,érdeklődnék,hogy ott mi a telótrend.2015. jún. 15. 11:38
11/22 anonim válasza:
és mi van akkor ha nagy az iphone imádat? magyarázd már el kérlek, fejtsd ki bővebben hogy miért jó az hogy te olyan telefont akarsz ami ott "menő" :D már csak kíváncsiságból
12/22 A kérdező kommentje:
ramnemetnemlel! Egyszerű a válasz: mert nem akarok beégni. Ennyi. Nem a DE egyik gyakorló sulijából megyek,így nem tudom,hogy egy 4 éves sonyval lelhetek-e barátot. Mert tudod,a Kossuthba orvosok,jogászok,cégigazgatók,politikusok gyerekei járnak,az én szüleim pedig nem azok,és nem lenne jó úgy kijárni azt a nyomi gimit,hogy nincs egy barátom se,azért,mert sony-m van!
2015. jún. 16. 14:52
13/22 Tengor válasza:
Azok a "barátok" nem a te barátaid lesznek, hanem a telefonod barátai. Szeretnél olyan emberek társaságában lenni, akik nem miattad, hanem a telefonod miatt vannak veled?
14/22 kérdező.. válasza:
+1 az utolsónak.Azok nem barátok akik a telefonod miatt vannak veled.
15/22 A kérdező kommentje:
Persze,ez így van. Akkor máshogy teszem fel a kérdést. Nekem egy új telefonra 60000 forintom lenne. A kérdés: Milyen telefont vegyek 60000-ért?
2015. jún. 16. 15:15
16/22 Tengor válasza:
Javaslom írd ki új kérdésbe! Jobban jársz!
17/22 anonim válasza:
ilyen baratokat ne akarj akik ennyire felszinesek, hogy a telefonod alapjan itelnek meg... ne allj be a sok birka koze akik ezt elfogadjak... akik igazi barataid lesznek azoknak tok mindegy milyen a telefonod, a kamubaratokra ne alapozz es ne foglalkozz veluk mert csak csalodast fognak okozni, es ez biztos. Vannak hidd el olyan loovees gyerekek akiknek nem szamit... oket talald meg inkabb :p
18/22 anonim válasza:
ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha tényleg ez alapján keresel BARÁTOT, tehát többet mint spant, havert, akkor ne is menj oda...
Telefon alapján barátkozni komolyan...hozzám oda jönnél menőzzni a mobioddal, tuti nem barátkozék veled, inkább gáznak éreznélek..
19/22 anonim válasza:
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz: aki a telefonod miatt áll csak veled szóba, az csak "érdekbarát", hogy megerősítse társadalmi hovatartozását! Szánalmasak az ilyen sznobok!
Áttérve: ha 60000-ig keresed a legjobb telót, Androidból Samsung Galaxy S4 Mini vagy HTC Desire 620, de ha WP kell, akkor Lumia 735, 830, vagy 1320
20/22 anonim válasza:
vagy esetleg Xiaomi Redmi 2 Pro, az szep telefon es van lanyos szinben is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!