Hogy, hogy tudok ingyen internetezni?
Figyelt kérdés
Szóval nem rég vettem egy Samsung S5230-at !
És nem rég néztem,hogy bejön a youtube,iwiw,myvip stb.De nincs rajta pénz semmi :s nincs egyenlegem és bejött a net akkor ez hogy van
2010. febr. 28. 18:47
1/5 anonim válasza:
Bár én nem vagyok ebben olyan jó de szerintem ott ahol voltál volt internet és mivel a telefonodban van wifi ezért tudtál kapcsolódni. Lényegében "loptad" a netet.
3/5 anonim válasza:
nincs a telefonba wifi akkor én is tudnék róla:)...lehet h azért mert volt rajta vmennyi mb-t...más ötletem nincs.
4/5 anonim válasza:
Néha szoktak adni új telefon vásárlása esetén bizonyos megabyte méretű ingyen adatforgalmat, én erre tippelek
5/5 anonim válasza:
havidijjas net? egy honapig pl annyit netezel amennyit akarsz(vagy a letöltest korlatozzäk vagy idöt passz).szerintem ez lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!