Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia m4 aqua vélemények?

Sony xperia m4 aqua vélemények?

Figyelt kérdés

Üdv az alábbi telefonról szeretnék információt gyűjteni hogy milyen is a maga kis középkategóriájában.

Szóval neten nézegettem elég sokat és eléggé jónak tűnik mint szoftveresen mind hardveresen. (nem volt még sonym)

Kérdéseim.

1. A maga kis 8magis procijával feltudja venni a versenyt egy 4 magos snapdragon 801-el?

2. Az androidja haljamos akadni, netalán fagyni?

3. Jó ár érték arányú készülék a 100k-s árával?

4. 2 évre megbízható lenne a mai gyorsan haladó mobil iparban?

2015. jún. 14. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezért a pénzért miért nem veszel inkább egy Z3 ast. 3600 as aksi, 8x27 es proci,és 16 giga rom,valamint 20,7 es kamera figyel benne. Én 99 ért vettem tavaly novebómberben az enyémet vaterán,Pár ezer ft ért függetlenítettem,és meg vagyok vele elégedve. 3-4 napig bírja az aksi,és gyönyörűek a szinei.
2015. jún. 14. 19:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem hát azon is gondolkozom csak ugye tmobilnál venném és ott még elég magas ára van .

Hogy bír ki neked 3-4? Napot?

2015. jún. 14. 22:42
 3/3 anonim válasza:
Ez a telefon nagyon szar. Magától kikapcsol, és hívás közben nem lehet hallani a másik felet. 2 hónapja van meg és másodszor fog szervizbe menni.
2015. dec. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!