Megbízható gyártó, nekem nagyon jó a Windows Phone rendszer.
2015. jún. 14. 12:25
2/11 anonim válasza:
Huawei P8Lite. Nekem most L735 van és pont erre a Huaweire akarok váltani. Lehet fura, de számomra az Androidban több élet van, mint a WP-ben. Ja... meg ott van az, hogy én egy hibás 735-öt kaptam és nem jó a fényérzékelő szenzora. Tehát magától változik a fényerő. Szóval nekem elég volt a Lumiákból (amire egy értelmes Soundcloud app sincs) egy életre.
2015. jún. 14. 12:45
3/11 anonim válasza:
Mindkettő jó telefon. Igazából neked kell tudni hogy WP vagy Android. Előbbi kicsit korlátoltabb, de minden fontos elérhető rá, és atom stabil, gyors. Utóbbi meg széleskörűen el van látva minden alkalmazással.
2015. jún. 14. 12:56
4/11 anonim válasza:
2. Valaszolo
Nem lehet,hogy a fényerő automatikusan van es azert?-.-
Nekem is Nokia l735-om van es én teljesen elégedett vagyok vele..
Igazigaz.. Androidra tobb mindent találsz de ha ez neked nem szamit akkor egy szep kijelzos,stabil,gyors telefonra találsz a nokiakban.
2015. jún. 14. 18:33
5/11 anonim válasza:
Nem vagyok hülye. Direkt fel is vettem a kapcsolatot a Microsoft Lumia Hungary-val és mindent kipróbáltunk. Aztán arra jutottunk, hogy a fényérzékelő szenzor hibás és gariztatni kell.
2015. jún. 15. 00:41
6/11 anonim válasza:
Lumia 735 két év múlva is up-to-date lesz, Huawei nem. Kérdés, hogy hosszútávra tervezel, avagy sem.
2015. jún. 15. 08:04
7/11 anonim válasza:
2 évente nem árt cserélni a telefont. Egyébként nem tudom végül melyik mellett döntöttél, de ha a Lumia mellett akkor sajnállak. Látni fogod hogy nincs rá normális böngésző, ami van (UC) az magától kilép és még kezelni is bonyodalmas. Az IE szintén (ami ügye gyárilag van rajta). Szépen rád erőlteti majd a Bing-et, ami Mo.-n majdnem használhatatlan, mert magyar találatokat nem fog adni. Látni fogod hogy milyen hulladék, klón játékok vannak az áruházban (Itt egy példa: Flappy Birds -> Happy Birds, Pou -> Mou). Azért van néhány fejlesztő WP-re akik tudnak jó játékokat csinálni. Pl.: Gameloft . A kamera app az borzalmas, átláthatatlan. Nehogy már egyszerű legyen használni, de majd rájössz. Az áruházban egyes appok véleményénél lehet olvasni, hogy "Androidon sokkal jobb". Nem véletlen. Példa a Messenger vagy az Instagram. Soundcloud meg nincs is, használd majd a böngészős változatot, aztán élvezd ahogy meghal a telefonod és hülyét kapsz tőle. Egyszerűen hulladék ahogy van az egész. Persze azt észrevettem, hogy akinek WP-je van az nagyon okosnak hiszi magát, de szerintem csak próbálják bemagyarázni maguknak hogy megérte megvenniük a telefont.
2015. jún. 15. 23:46
8/11 anonim válasza:
Azért meg nem kell lepontozni mert leírtam a véleményem. A kérdező ezt kérte, hát tessék.
Egyébként melyik telefont választottad?
2015. jún. 15. 23:49
9/11 A kérdező kommentje:
Még nem tudtm dönteni..igzából 3 telefon között vacilálok..a Nokia Lumia 735, Huawei P8 lite vagy Apple iPhone 4s.
Sokan azt írták, hogy így 2015-re ideje lenne elfelejteni meg hogy nem jó már mostnság..de nekem egy csomó ismerősömnek ilyen van és imádják..egyik haverom 3 éve használja és még mindíg olyan mint újkorában..és tudom, hogy régi de szerintem az apple-nek még mindíg ez a legszebb telefonja..
2015. jún. 17. 09:21
10/11 anonim válasza:
Nekem is számít a telefon külseje és ezért vettem L735-t. Színes hátlappal nagyon jól néz ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!