A Nexus 5-ön van olyan hogy "Frissités"? És ha igen, akkor lehet frissíteni a legújabb Android verzióra? Android 5.1.1? Olvassátok el az egészet:
Vannak videók a youtube-on hogy hogyan kell telepíteni az Android 5.1.1-et rá de nem szeretném a telefont tönkre tenni és virust telepíteni rá.
A Kérdés: A Nexus 5-ön van olyan hogy "Frissités"? És ha igen, akkor lehet frissíteni a legújabb Android verzióra?
Beállítások->A telefonról->Szoftver frissítés vagy frissítés. Meg fogod találni :)
Ha most 5.1-en vagy, és még azt írja nincs új frissítés, akkor várnod kell mire MO-ra feljön, vagy adb-vel felteszed a Nexus 5.1.1 Factory Image-t, csak akkor minden elveszik.
Már itt is van rá 5.1.1, én is megkaptam már...
Egyébként elmondom, hogy sok szempontból praktikusabb adb-vel/recoveryvel felrakni az új szoftvert, mert az tiszta telepítés, nem csak rátelepül az előzőre, hanem teljesen lecseréli. Így kisebb az esélye a bugoknak, belassulásoknak. Én nem nagyon bízok az OTA frissítésekben, ezért én megtartottam a szimpla 5.1-et, nincs vele túl sok bajom (csak az aksit ne merítené ilyen gyorsan)
Nyugodtan frissítsd OTA-n.Ha valami gond lenne akkor csinálj egy gyári visszaállítást és az olyan mintha tisztán raktad volna fel.
Megéri frissíteni 5.1.1-re mert nálam megszűnt teljes mértékben a memory leak és az aksival is jobban bánik.
Az 5.1.1-el kiforrott a lollipop.
Köszönöm emberek!
Ha megveszem a telefont és frissítem akkor kapok 5.1.1 lollipopot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!